Компании Пријатели на Проект Срека за 2019 година

Ова беа нашите компании пријатели за 2019 година! Се надеваме на поголем одзив и поддршка за 2020 година, со оглед на обемот на проекти и ефекти кои ги испорачуваме од нашата работа. Веруваме и знаеме дека поголем дел од компаниите во нас гледаат чесен, транспарентен и продуктивен партнер во нивната желба да бидат општествено одговорни компании. Вашата поддршка за нас значи сигурност и стабилност во работата. Ви благодариме на досегашната поддршка, со надеж за продолжување на истата.
Park Hotel Gemak Trade Alkaloid AD Skopje Miniso Macedonia Солопром ЕВН Avicena Laboratorija R3 INFOMEDIA Konsultantsko Biro Andreeva ЈП Паркинзи на Општина Центар Casino Senator Macedonia Осигурување Македонија Виена Иншуренс Груп Kara5 Гала Кујна