„Топол дом за сите„ и денес ја гради среќата за семејството Симоновски

Драги поддржувачи, ние со нашата работа, сакаме да покажеме и порачаме, дека сите ние како индивидуи, сплотени заедно, можеме да направиме големи нешта. Треба само да ги отвориме срцата!  Среќата за семејството Симоновски и денес се гради! А вие приклучете се, за да обезбедиме топол дом и среќно дество за мнооогу деца низ целата земја! #тополдомзасите #проектсреќа Paint It Black Hotel Casino Senator Macedonia