„Допри ги Ѕвездите„

Да ве потсетиме дека Проект Среќа преку својата програма ,,Допри ги ѕвездите,, на потпишување меморандуми, со која децата добиваат разни услуги, од различни компании и институции, можете да:
-гледате бесплатно претстава во Teatar za deca i mladinci – Skopje
-бесплатно да одите во Skopje ZOO / Зоолошка градина Скопје
-да посетувате курсеви по странски јазици бесплатно во Da Naucime
-да направите лабороториски анализи во Avicena Laboratorija
-да посетувате часови по музика, клавир и гитара во нашето училиште ,,Гитари Дирки и Свирки,,
-да посетувате часови во нашето детско драмско студио ,,Неверленд,,.
-ако имате итна потреба за храна да ви донесе Гала Кујна
Нашите деца, членови можат да го имаат се ова бесплатно. Бидејќи ние работиме за вашата Среќа, мили деца!