Донација од Скопски Пазар поддршка за проектот „Среќна Школска Година„

Ни пристигна огромна донација во училишна опрема од Скопски Пазар за што сме им повеќе од благодарни, и која ќе ја искористиме во септември во проектот Среќна Школска Година. ❤️