„писмо до Дедо Мраз“ во влада на Република Северна Македонија

Денес бевме гости во Влада на Република Северна Македонија каде нашите актери од ДДС Неверленд, на покана на Владата, ја играа новогодишната претстава ,,Писмо до Дедо Мраз,, за децата од СОС Детско село. Благодариме на честа и довербата, ова е голема среќа и гордост за сите нас! #проектсреќа