новогодишни пакетчиња од општина Центар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Денес градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и нашата претседателка Кристина Арнаудова, им поделија новогодишни пакетчиња на дел од нашите деца, и им посакаа среќна и весела нова година! Проект Среќа е благодарна за поддршката која ја добива од општина Центар, општина со убедливо најголем број хуманитарни активности! Секоја чест! Продолжуваме уште подобро во 2020! ❤️