ддс „Неверленд“ со „писмо до Дедо Мраз“ пред дечињата од Прилеп

На 27 декември нашите мали големи актери од ДДС Неверленд,играа пред прилепските дечиња во домот на културата Марко Цепенков. Многу сме среќни што патуваме насекаде и ја раскажуваме приказната ,,Писмо до Дедо Мраз,,. Благодариме Општина Прилеп за поканата, прекрасни сте! ❤️