„Писмо до Дедо Мраз“ пред дечињата од о. Ѓорче Петров

Игравме пред 411 првачиња од Општина Ѓорче Петров, и им ја раскажавме приказната за Дедо Мраз и животните! Градоначалникот Aleksandar Naumoski им подели новогодишни пакетчиња на сите деца, а ние бевме пресреќни за можноста да играме претстава пред нив! Благодариме Општина Ѓорче Петров што ги ангажиравте нашите деца од ДДС Неверленд! #проектсреќа