Проект Среќа со новогодишни пакетчиња во Корешница и Бистренци

Денес нашите волонтери од Неготино, беа во посета на децата од турска националност од Корешница и Бистренци и им поделија новогодишни пакетчиња! Честит ден на наставата на турски јазик, 21 декември! За сите деца, среќа! Пакетчињата се донација од Halkbank AD Skopje. Ви благодариме!