Прес конференција за промоција на песната и спотот „Новогодишна“

Денес имавме прес конференција на која го промовираме спотот и песната за ,,Новогодишна,, и го најавивме почетокот на кампањата ,,Топол дом за сите,, со кој ќе собираме средства за реконструкција на живеалишта каде што живеат деца во тешки услови. Ветуваме дека се што ќе биде донирано ќе биде транспарентно објавено и наменето на оние на кои им е најмногу потребно.