Прес конференција за промоција на песната и спотот за „Новогодишна“

Утре со почеток во 11ч во конгресната сала на СЦ Борис Трајковски ќе имаме прес конференција по повод промоцијата на песната и спотот за ,,Новогодишна,, и почетокот на кампањата за реконструкција на живеалишта каде што живеат деца во тешки услови ,,Топол дом за сите,,. Ги очекуваме сите заинтересирани и сите медиуми! #тополдомзасите #проектсреќа