Донација од NOVA International Schools

Во текот на вчерашниот ден ни пристигна втора донација по ред во зимски алишта од NOVA International Schools! Голема благодарност до учениците и професорката Зорица Стаменковска за хуманоста и ангажманот. Се надеваме и на понатамошна соработка!