Донација од Агенција за Филм

Вчера Агенцијата за Филм организираше завршен годишен настан, на кој имаше и кутија за донации за Проект Среќа и за проектот ,,Топол дом за сите,,. На настанот беа собрани околу 10 000 денари кои ќе бидат ставени во фондот за реновирање на живеалишта каде живеат деца. Исто така Излет дел од профитот од синоќешната забава ќе го наменат за овој наш проект. Ви благодариме од срце на поддршката!