волонтерска поддршка за донаторската акција „стопли некого„

Денес имавме прекрасни девојки кои посакаа да волонтираат и да ни помогнат во распределбата на зимските алишта! Благодарност до Симона Крстевска Ивана Крстевска Хафза Иљази и Сониа Патрзик .