Донација од Австралија

Денес ни стигна пакет со донации за 6 дечиња, од Австралија! Благодарни и среќни сме што денес децата ќе ги добијат своите подароци! Ова нека биде мотив и инспирација за сите нашинци од дијаспората, почесто да се вклучуваат во хуманитарни активности.