Проект среќа на Global Leadership Summit Macedonia

 

Благодариме на поканата да бидеме парнери на Global Leadership Summit Macedonia  најголемиот глобален лидерски самит во Македонија .
Нашите волонтери ќе бидат присутни на настанот, а ќе бидат поставени и кутии каде ќе можете да донирате за нашето здружение.