зимска донаторска акција

Денес е светскиот ден на детето! Ние секојдневно се грижиме за децата и нивната среќа. Токму затоа денес апелираме до сите вас во следната недела да донирате зимски алишта и зимски обувки, добро зачувани или нови. За среќа и топлина на сите деца!