„Проект Среќа“ во Ресен

Претседателката на Проект Среќа, Кристина Арнаудова,  беше во Ресен, каде се сретна со градоначалникот и со децата од дневниот центар, Општинско Корисна Работа . Договорија соработка со која децата со помалку можности од Општина Ресен ќе бидат почесто вклучени во проектите на нашето здружение.