потпишан меморандум за соработка со „Гала Кујна“

На 16 септември 2019 година, со потпишувањето на меморандум беше официјализирана сорабтката помеѓу „Гала Кујна“ и „Проект Среќа“.
„Гала Кујна“, која и до сега ни беше соработник, ќе се погрижи да нема деца кои немаат храна. На наша дојава,за случај на семејство кое во моментот нема средства за храна, тие ќе достават на семејството, неколку оброци за неколку дена. Им благодариме од срце за љубовта која ја имаат за децата!