Среќна Школска Година за многу дечиња!

Среќна Школска Година за мнооогу дечиња! Донациите се веќе во рацете на децата а фотографии почнаа да стигнуваат од сегде! Среќни сме и Ве сакаме мили наши! Секое дете треба да е еднакво и да има еднаков пристап до квалитетно образование! Среќни деца, среќна иднина!