Среќна Школска Година

Училишната опрема, подготвена за секое дете специјално, зависно од возраста и неговите потреби,за децата од Скопје ја поделивме на 06 септември 2019 година! Настанот се одржа во кугланата на Boris Trajkovski Sports Center / Спортски Центар .Благодариме на сите донатори со гоооолеми срца!