трка на радоста во Скопје и Битола

Во парк на Школка во Скопје и во Битола на Широк Сокак се одржа детската трка! Организаторите одлучија годинава сите собрани средства од котизациите да одат за училишен прибор за децата со помалку можности од Проект Среќа.
Нашата претседателка Кристина Арнаудова, ги поздрави и им се заблагодари на сите учесници и организаторот, на самиот старт на трката.