почеток на донаторска акција за „Среќна Школска Година 2019“

Секое дете треба да се радува на 1-ви Септември! Традиционално, најголемата донаторска акција за школска опрема за деца со помалку можности, и оваа година! Минатата година 275 деца од целата земја добија комплетна школска опрема благодарение на сите вас! Ајде да направиме дупла бројка! Донирајте опрема или пак со повик на бројот донирајте во рамките на своите можности! Секое пријавено дете кое спаѓа во категоријата ,,социјален ризик,, ќе добие она кое му е потребно за Среќна Школска Година!