Проект Среќа во Неготино

На 10 август 2019 гоидна, Проект Среќа и нашата Благица беа во село Бистренци, Неготинско, каде по повод Курбан Бајрам на 16 дечиња им беа поделени подароци во вид на школски прибори, играчки и облека! Честит Курбан Бајрам на сите кои го прославуваат!
Секое дете треба да се радува на празниците! Секое дете треба да е среќно!