најава на претпремиера на првата претстава на ДДС „Неверленд“

Вечерва од 19ч е претпремиерата на Волшебникот од Оз на мала сцена во МНТ. Влезот е слободен и добредојдени сте! Нашите деца се неверојатни благодарение на нашата Благица Ристов!