Среќно Матуранти

Иако годинава за прв пат не го работевме проектот ,,Среќно матуранти,, сепак за оние матуранти кои се наши членови, а имаа матура или полуматура обезбедивме она кое им беше потребно како би имале навистина среќна и незаборавна вечер. Благодарение на Маја Кикириткова, Зоран Шурбевски, Ирена Спасова, Lady M и донации од физички лица , годинава 10 матуранти/полуматуранти изгледаа волшебно за нивната ноќ за паметење!