2019 година

Шарено Лето 2019

Летен камп за деца во социјален ризик

Read More

Среќна Школска Година 2019

Проект за набавка на школски прибори за деца од социјално загрозени категории семејства

Read More

Гитари дирки и свирки

Училиште за музика и уметности за деца во социјален ризик

Read More

Детско Драмско студио „Неверленд“

Драмско студио за деца во социјален ризик. Проект поддржан од Општина Центар
Read More